I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Bošnjak osudio napad na člana Dveri

ivan-bosnjakGradonačelnik Zrenjanina Ivan Bošnjak osudio je čin u kom je na kući člana rukovodstva Pokreta Dveri Radoša Pejovića, osvanula nalepnica uvredljivog sadržaja.

Iako je slučaj prijavljen i procesuiran Policijskoj upravi u Zrenjaninu na dalju istragu, Pokret Dveri Zrenjanin na svom profile na društvenim mrežama navodi sumnje da je napad povezan sa njihovim nedavnim protivljenjem na uvođenje seksualnog vaspitanja u škole.

Gradonačelnik je u svom obraćanju javnosti naveo da je „postavljanjem nalepnice uvredljivog sadržaja narušen mir porodice Pejović“.

Najoštrije osuđujem bilo kakvu vrstu govora mržnje, diskriminaciju i napad svake vrste. Ovaj čin je atak na slobodu političkog mišljenja i delovanja. Lepljenje i pisanje uvredljivih poruka po zidovima kuća, je vandalski čin huligana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Bošnjak je rekao i da niko u našem gradu ne sme biti žrtva zbog svoje političke, nacionalne, verske ili druge pripadnosti. On je pozvao nadležne organe da hitno otkriju identitet počinilaca.

Foto : novosti.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh