I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Bojama novog Persu marketa ulepšana cela zgrada (VIDEO)

Kompanija BB Trade otvorila je u Srpskom Itebeju  novi maloprodajni objekat „Persu“ marketa.

– Otvaranjem ovog objekta pred sam kraj 2016. godine najavljujemo i intenzivnu aktivnost u 2017. jubilarnoj 20. godini od osnivanja BB Trade-a. Ovo je 130 objekat maloprodajnog formata u našoj mreži, a u sledećoj godini otvorićemo ih još nekoliko – najavio je Darko Bjeloglav jedan od osnivača kompanije.

 

I Taxi Zrenjanin

Kompanija „BB Trade“ u Srpskom Itebeju je 1997. godine otvorila svoj prvi maloprodajni objekat „Persu“. Danas ova kompanija čije je sedište u Žitištu broji  preko 800 zaposlenih. Maloprodajni objekti ovog lanca prisutni su na teritoriji cele Vojvodine. Kao članica DTL-a  na tržištu se pojavljuje zajedno sa još 14 partnerskih kompanija.

„BB Trade“ je dobitnik  priznanja „Bussines partner 2016“ . To je jedno od najznačajnijih priznanja za našu kompaniju budući da su predlagači nagrade naši dobavljači dakle neko sa kim radimo svakog dana – istakla je Sloboda Milivojev PR menadžer.

Kompanija BB Trade i ove godine će organizovati humanitarnu akciju „Topli dinar“ kojom se od svakog računa odvaja po jedan dinar za kupovinu ogreva socijalno ugroženim porodicama. Akcija je prošle godine naišla na jako lep odaziv i odlučili smo da je ponovimo i ove godine – poručili su iz ove kompanije.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh