I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Kreativna i zanimljiva „Dečija nedelja“ u Mužlji

U okviru ovogodišnje Dečije nedelje čiji je ovogodišnji moto „Podrška porodici – najbolja podrška deci“, učenicima OŠ „Servo Mihalj“ i mališanima vrtića Snežana u Mužlji priređen je bogat jednonedeljni program.

Tokom programa organizatori su se trudili da ukažu na važnosti poštovanja porodice i porodičnih vrednosti.

vrtic-1
Uz pomoć članica „Kluba Žena“, učenici nižih i viših razreda OŠ „Servo Mihalj“ mogli su da se upoznaju sa nekadašnjim načinom izrade keramike – grnčarenjem, tkanjem, izradom ručnih radova, pijačnih korpi, izradom lutki, božićnih ukrasa, ukrasnih poklona od ljuske i klipova kukuruza. 

vrtic-4

I Taxi Zrenjanin

Tokom jednonedeljne manifestacije đaci su prisustvovali izložbi sitnih domaćih životinja i učestvovali u sportskim takmičenjima i kvizu znanja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

vrtic-3

U vrtiću Snežana, deca su u okviru Dana prijateljstva ugostila svoje vršnjake iz vrtića Kolibri. Oni su zajedno sa roditeljima, bakama i dekama igrali, crtali i stvarali nova umetnička dela. U posetu su im došli i članovi Kluba slikara amatera iz Mužlje, koji ove godine proslavljaju 15 godina postojanja. Slikari su mališanima poklonili ogroman crtež sa likovima iz njihovih omiljenih crtanih filmova.

vrtic-2

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh