I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Bicikli zablistali na Trgu Slobode (VIDEO)

Na inicijativu omladinske organizacije ZORO ( Zrenjaninska Omladinska Razvojna Organizacija) u Zrenjaninu su po prvi put održane biciklističke igre pod motom „Pimp your bike“.

Grupa mladih entuzijasta zaljubljenika u bicikle pre 2 godine udružila je svoje snage i energiju i kroz ovu organizaciju nastoje da animiraju mlade da se što više bave biciklizmom kao i da im olakšaju popravke i doterivanje dvotočkaša. Sve je počelo pravljenjem male radionice, a kada su  članovi ZORO-a uspeli  da uđu među 10 finalista projekta SUPERSTE Erste banke uspeli su i da  adaptiraju prostor radionice, da održe niz edukativnih radionica na temu biciklizma i na kraju da organizuju kako su sami rekli dosad najluđe igre ovog tipa u Zrenjaninu.

image5

Mladi su se u velikom broju odazvali ovoj inicijativi te su kroz testove poznavanja saobraćaja i potom na poligonu pokazali svoje znanje i spretnost. Biciklističke igre pomogli su Kompanija Gomex, Polar bajk, Kuluturni Centar, JKP Čistoća i Zelenilo, Crveni Krst, „Čarobno Drvo“, BETA Zrenjanin, Spektar, B&G foto. Pogledajte deo današnje atmosfere u našem video prilogu

Fordomanija

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh