I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Biblioteka preporučuje : Najbolji naslovi za letovanje

Odlazak na letovanje je mnogima retka prilika da pročitaju neku od knjiga koju dugo planiraju i odlažu zbog svakodnevnih, pre svega poslovnih obaveza.

Prilikom odabira naslova često se traži savet onih koji prate aktuelne i popularne naslove i autore. Kvalitetna preporuka uvek se može dobiti u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ u kojoj su i ovog leta izdvojili nekoliko naslova kao najuži izbor za čitanje tokom godišnjih odmora i letovanja.

„Trenutno se čitaju trileri, ljubavni romani, epska fantastika a uvek preporučujemo i naslove koji spadaju u ozbiljniju literaturu“, kažu u biblioteci. U žanru epske fantastike ubedljivo prednjači serijal „Točak sreće“ autora Roberta Džordana. Među modernim krimi romanima, popularna su dela Roberta Vilsona, Pitera Džejmsa, Harlana Kobena, a jedna od spistaljica za čijim delima ne jenjava interesovanje svakako je Agata Kristi.

dzordan tocak srece

PerSu marketi

Jedna vrsta naslova, lake, opuštajuće sadržine može idealno da se uklopi u odmor i vrlo se često nosi na putovanja. Ovog leta dobar izbor može se napraviti knjigama autorki Danijele Stil, Nore Roberts, Trejsi Ševalije. Veliki deo ženske populacije među omiljena dela svrstava naslove popularnih srpskih spisateljica – Ljiljane Habjanović Đurović, Mirjane Bobić Mojsilović, Gordane Kuić, Isidore Bjelice i Ivane Kuzmanović čija je knjiga „Manje od tri“ izuzetno tražena.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ivana kuzmanovic

Od ozbiljnije literature,  u biblioteci preporučuju dela Svetislava Basare, Dragana Velikića, Igora Marojevića, Dejana Stojiljkovića. Među knjigama koje ostavljaju utisak i pouku dugo nakon čitanja, svakako su dela Žozea Saramaga, Harukija Murakamija, Davida Albaharija i Irvina Jaloma.

murakami saramago

KAKO DO OMILJENOG NASLOVA?

Važan podatak koji je jednom delu javnosti manje poznat, jeste način na koji funkcioniše godišnja članska karta Gradske biblioteke. Učlanjenjem u biblioteku, svaki korisnik dobija porodičnu člansku kartu kojom može iznajmljivati knjige sa pozajmnog i dečijeg odeljenja tokom godinu dana. Ova usluga koja košta samo 500 dinara, omogućava celoj porodici da koristi veliki broj naslova u skladu sa željama i interesovanjima.

biblioteka

Gradska narodna biblioteka tokom leta radi samo radnim danima od 8 do 19 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh