I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Besplatni treninzi na otvorenom osvojili Zrenjanince

Fit campovi na otvorenom privukli su pažnju zrenjaninske javnosti u poslednjih mesec dana. Grupa mladih ljudi koji tokom nedelje vežbaju u zrenjaninskim parkovima, jedna je od najkreativnijih akcija koja je ovog leta ponuđena Zrenjanincima – potpuno besplatno.

„Ideja je proistekla iz želje fitness entuzijasta da našim građanima omogući bespaltne treninge u cilju podizanja svesti o značaju zdravog i aktivnog načina života. Svedoci smo sve većeg broja gojaznih i osoba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, što je svakako povezano sa modernim načinom života i nedovoljnom količinom fizičke aktivnosti“, kaže jedan od pokretača akcije, Vojin Prole.

Fit Campovi se održavaju na dve lokacije u gradu – u Šećeranskom i Karađorđevom parku, kako bi zainteresovani građani mogli da odaberu lokaciju koja im više odgovara.

Fit camp 1

I Taxi Zrenjanin

Treninzi su kombinacija kardio i aerobnih vežbi, i prilagodljivi su kako početnicima tako i ozbiljnim sportistima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Naš princip rada je da svaki novi vežbač dobije svog fit trenera koji ga uči vežbama i prilagođavatreninge u skladu sa tim koliko je osoba pripremljena“, kaže Prole

Fit camp 2

Svaki trening predstavlja kombinaciju vežbi i zabave, što je po mišljenju trenera Fit campa na otvorenom, za vrlo kratko vreme privuklo veliki broj vežbača. Novi članovi pridružuju se tokom svakog treninga, a plan je da se u budućnosti oformi više grupa koje će se razlikovati po intenzitetu treninga.

„Ono o čemu takođe vodimo računa jeste ishrana, jer kvalitetan trening bez kvalitetne ishrane nema efekta. Rezultati treniranja zavise 80% od ishrane a 20% od treninga, tako da organizujemo i konsultacije o ishrani, koje su besplatne za svakog vežbača“, kaže ovaj fit trener.

Svi zainteresovani mogu se priključiti već na nekom od sledećih treninga, a informacije o rasporedu održavanja mogu se naći na FB stranici FIT CAMP by fit-trener.rs  https://www.facebook.com/fit.camp.by.FitTrener.Rs?ref=hl

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh