I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Besplatni treninzi na otvorenom osvojili Zrenjanince

Fit campovi na otvorenom privukli su pažnju zrenjaninske javnosti u poslednjih mesec dana. Grupa mladih ljudi koji tokom nedelje vežbaju u zrenjaninskim parkovima, jedna je od najkreativnijih akcija koja je ovog leta ponuđena Zrenjanincima – potpuno besplatno.

„Ideja je proistekla iz želje fitness entuzijasta da našim građanima omogući bespaltne treninge u cilju podizanja svesti o značaju zdravog i aktivnog načina života. Svedoci smo sve većeg broja gojaznih i osoba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, što je svakako povezano sa modernim načinom života i nedovoljnom količinom fizičke aktivnosti“, kaže jedan od pokretača akcije, Vojin Prole.

Fit Campovi se održavaju na dve lokacije u gradu – u Šećeranskom i Karađorđevom parku, kako bi zainteresovani građani mogli da odaberu lokaciju koja im više odgovara.

Fit camp 1

PerSu marketi

Treninzi su kombinacija kardio i aerobnih vežbi, i prilagodljivi su kako početnicima tako i ozbiljnim sportistima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Naš princip rada je da svaki novi vežbač dobije svog fit trenera koji ga uči vežbama i prilagođavatreninge u skladu sa tim koliko je osoba pripremljena“, kaže Prole

Fit camp 2

Svaki trening predstavlja kombinaciju vežbi i zabave, što je po mišljenju trenera Fit campa na otvorenom, za vrlo kratko vreme privuklo veliki broj vežbača. Novi članovi pridružuju se tokom svakog treninga, a plan je da se u budućnosti oformi više grupa koje će se razlikovati po intenzitetu treninga.

„Ono o čemu takođe vodimo računa jeste ishrana, jer kvalitetan trening bez kvalitetne ishrane nema efekta. Rezultati treniranja zavise 80% od ishrane a 20% od treninga, tako da organizujemo i konsultacije o ishrani, koje su besplatne za svakog vežbača“, kaže ovaj fit trener.

Svi zainteresovani mogu se priključiti već na nekom od sledećih treninga, a informacije o rasporedu održavanja mogu se naći na FB stranici FIT CAMP by fit-trener.rs  https://www.facebook.com/fit.camp.by.FitTrener.Rs?ref=hl

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh