I love Zrenjanin

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Besplatan internet i na trgu u Zrenjaninu

Nakon što je UNIFI mreža početkom jula izazvala veliko interesovanje jer je korisnicima omogućila automatsko konektovanje i besplatno korišćenje interneta širom Srbiije, SBB je odlučio da produži promotivni period do kraja godine i proširi broj UNIFI lokacija na preko 1500 u regionu – Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Tako je pored Ade Ciganlije, Kalemegdana, Beogradske Arene, Zoološkog vrta, šetališta u Vrnjačkoj Banji, na spisku i centralni trg u Zrenjaninu kao jedna od atraktivnih lokacija u Srbiji na kojima je omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona.

UNIFI-povezivanje-na-mrezu

SBB i TotalTV korisnici mogu brzo i jednostavno da pristupe mreži nakon što otvore nalog na portalu www.mojsbb.rs, tj. na www.mojtotaltv.tv. Kada se nađu na nekoj od UNIFI lokacija, dovoljno je da na svom uređaju u listi dostupnih mreža odaberu UNIFI i uloguju se pomoću prethodno kreiranog naloga.

I Taxi Zrenjanin

Svima onima koji nisu SBB korisnici od 1. septembra takođe će biti potreban nalog, koji mogu da kreiraju popunjavanjem jednostavnog formulara na sajtu www.sbb.rs. Detaljna uputstva za svaki uređaj, kao i mapa UNIFI lokacija u Srbiji, dostupna su na www.sbb.rs/unifi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na UNIFI je dovoljno povezati se jednom i svaki sledeći put kad se korisnik nađe na jednoj od umreženih lokacija, uređaj će se automatski konektovati.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh