I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Besplatan engleski za socijalno ugrožene građane

Evropski centar za obrazovanje „El Roi“ pokreće u Zrenjaninu besplatne kurseve engleskog jezika za sve građane koji su socijalno ugroženi.

engleski
Svako socijalno ugroženo lice, odnosno lice koje ima dokaz da ostvaruje pravo na socijalnu pomoć, a koje se prijavi, moći će potpuno bepslatno da pohađa kurs engleskog jezika, a centar će mu obezbediti i besplatne knjige i polaganje za sertifikat.

Čak i ostali  građani koji ne spadaju u grupu socijalno ugroženih, mogu koristiti iste povlastice i takođe dolaziti na kurs, besplatno ga pohađati uz jedinu obavezu da sebi kupe knjigu koja im je potrebna za učenje, kažu u Centru za razvoj savremenih veština koji će sprovoditi ove kurseve u Zrenjaninu.

Knjiga je zapravo interaktivni CD kojim se može vežbati i učiti i van časova, i košta 1300 din po nivou. Jedan nivo traje jedan mesec.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

– Kurs traje osam meseci, a na samom početku ćemo obaviti testiranje za polaznike koji su učili engleski jezik do sada, kako bismo utvrdili nivo njihovog znanja i svrstali ih u grupu polaznika sa istim ili sličnim nivoom znanja engleskog. Oni koji nisu do sada učili engleski biće svrstani u početne grupe, poručuju iz Centra.
 
Časovi će biti organizovani dva puta nedeljno u terminima koji najviše budu odgovarali većem delu svake grupe.

Upis počinje 11. i trajaće do 21. novembra. Zainteresovani mogu doći lično u Pupinovu 21 u pasažu, radnim danom od 9 do 15 sati ili pozvati brojeve 064 64 60 878, 063 8682963.

U ovom centru navode i da će prvi put, na ovim kursevima, polaznici moći da uče uz kombinaciju pravog i virtuelnog profesora.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh