I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Beogradska firma jedini ponuđač na konkursu za prečišćavanje pijaće vode

Beogradska firma „Gruppo zilio“ jedina je firma koja je podnela ponudu za uslugu prečišćavanja pijaće vode u Zrenjaninu na tenderu koji je krajem prošle godine raspisalo Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“.

Woman Drinking Glass of Water

Krajnji rok bio je danas do 12 časova, a sat kasnije Komisija za sprovođenje javne nabavke otvorila je jedinu predatu ponudu.

– Komisija će utvrditi da li podneta dokumentacija zadovoljava postavljene uslove propisane konkursnom dokumentacijom, i u roku od deset dana doneti odluku o dodeli ugovora za predmetnu javnu nabavku, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

I Taxi Zrenjanin

Podsećamo, predmet javne nabavke je usluga prečišćavanja pijaće vode u Zrenjaninu, uz obavezu odabranog ponuđača da sopstvenim sredstvima izgradi postrojenje za prečišćavanje. Rok za početak pružanja usluge prečišćavanja je maksimalno osam meseci od dana potpisivanja ugovora. Rok trajanja usluge nije određen. Minimalna količina prerađene vode na godišnjem nivou iznosi 6.5 miliona kubika sa maksimalnom cenom od 0.28 evra po kubiku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh