I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Bazar rukotvorina „Srculence“ sutra u Zrenjaninu

U prostorijama Centra za razvoj kreativnih veština u Zrenjaninu, u subotu 11. februara, biće održan Bazar rukotvorina „Srculence“.

Događaj će okupiti desetak kreativnih izlagača koji su rešili da uoči Dana zaljubljenih građanima na jednom mestu ponude svoje proizvode.

Pored predmeta koji asociraju na ljubav, biće izloženi i ostali raznovrsni artikli. Sredstva od prodaje jednog broja artikala, biće namenjena Udruženju za brigu o životinjama „Beta“ koje se brine o velikom broju nezbrinutih pasa i mačaka u gradu.

I Taxi Zrenjanin

– Učesnici Bazara će dati simboličnu novčanu kotizaciju koja će se predati Udruženju“Beta“, a aktivisti tog udruženja imaće i svoj štand. Oni će izložiti ručno pravljene, unikatne magnete – sa starim i novim motivima, zatim knjige i druge predmete koje im ljudi konstantno doniraju. Tog dana će se knjige prodavati po cenama od 100, 300 i 500 dinara, kažu organizatori.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Oni napominju i da će posetioci moći sutra da razgledaju, uživaju i kupuju, ali i da popiju kafu ili čaj po simboličnim cenama. Sredstva od prodatih napitaka takođe će biti donirana Udruženju „Beta“.

Bazar „Srculence“ će se održavati od 10 do 15 časova, a adresa Centra za razvoj savremenih veština je Pupinova 21.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh