I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Banatska avantura ove godine privlači rekordan broj posada (VIDEO)

Off road takmičenje terenskih vozila pod prepoznatljivim brendom „Banatska avantura“ ove godine doživeće svoje 14. izdanje.

Ove godine dvodnevno takmičenje na programu je 1. i 2. Aprila. Organizatori ovog atraktivnog događaja Udruženje „Anđeli 4 X 4“ potrudili su se da i ovaj put bude oboreno nekoliko rekorda. Tako će pre svega broj posada biti impozantan jer samo prema dosada pristiglim prijavama na startu će se pojaviti 130 džipova i tridesetak quad-vozila. „Banatska avantura“ od svog početka ima  i internacionalni karakter jer u takmičenju pored svih domaćih klubova učestvuju i posade i svih zemalja u okruženju, a nije retkost da se pojave posade iz Švajcarske, Italije pa čak i Finske. Broj učesnika uvek bude i nešto veći jer se karavanu pridruže i mnogobrojni entuzijasti ili samo posmatrači neki u svojim vozilima, a najuporniji čak i na motociklima.

14. Banatska avntura imaće rutu dužine gotovo 60 kilometara na potezu Mužlja, Aradac, Elemir i nazad. U programu su karavanska vožnja kao i takmičarska vožnja po mapi i zadanim tačkama.

I Taxi Zrenjanin

Organizatori su se ovom prilikom zahvalili lokalnoj samoupravi na dugogodišnjoj podršci ovom događaju kao i policijskoj upravi u Zrenjaninu koja asistira u nesmetanom odvijanu takmičenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh