I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Baletski klub „Stage“ i partneri poklonili aparate Dečijem odeljenju

Predstavnici Baletskog kluba Stage uručili su danas nekoliko aparata Dečijem odeljenju zrenjaninske bolnice, kupljenih od ulaznica na tri humanitarne predstave koju su članovi tog kluba izveli u januaru.

donacija-bolnici

Predstave je posetio veliki broj Zrenjaninaca koji su ulaznicom od 150 dinara takođe dali svoj doprinos ovom humanom činu. Od prikupljenih 140.000 dinara kupljeni su otoskop, dva inhalatora, pulsni oksimetar i laserski štampač.

Partneri akcije bili su Kulturni centar Zrenjanina u čijoj su sali igrane predstave i Grupa građana „Budimo ljudi“.

PerSu marketi

Treću godinu za redom organizujemo ovu humanitarnu akciju prikupljanja sredstava, a nastavićemo je i sledeće godine. Pokušavamo da na razne načine i sa našim partnerima i organizacijama prikupimo sredstva kako bi pomogli onima kojima je pomoć potrebna, rekao je direktor Kulturnog centra Goran Marinković.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Naši donatori su usaglasili svoje dobre namere sa potrebama Dečijeg odeljenja i donirali nekoliko značajnih aparata. Zahvaljujemo se najiskrenije jer su teška vremena uslovila nedostatak neke elementarne opreme i materijala za rad, zbog čega ova njihova pomoć veoma znači, izjavio je pomoćnik direktora zrenjaninske bolnice dr Dušan Velisavljev.

Ovim gestom članovi Baletskog studija Stage iz Zrenjanina i njihova nastavnica Aleksandra Tot pokazali su da humane priče mogu da imaju nastavak i dali jedan od retkih primera u zajednici da deca pomažu deci.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh