I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Balerine Plesnog studija „Delfina“ oduševile Zrenjanince

U prepunoj velikoj sali Kulturnog centra održan je polugodišnji koncert Plesnog studija Delfina. Nastupilo je preko 110 učesnika uzrasta od 2 do 25 godina.

Deca su prikazala 17 koreografija postavljenih na klasičnu, modernu i instrumentalnu muziku. Decu je od septembra meseca vredno pripremala koreograf i baletski pedagog Brankica Bošnjak.

delfina4

Publika je sat i po vremena pratila predivne koreografije u izvođenju njihovih malih mezimica u kostimima cvetića, mačkica, satića, uzrasta od 3 do 7 godina. Sa ovom najmlađom grupom mesecima je radila pomoćni trener Dunja Dimić, dugogodišnja članica studija „Delfina“.

PerSu marketi

delfina1

delfina2

Roditelji, prijatelji, bake i deke, gromoglasnim aplauzom pozdravljali su svaku koreografiju. Publika je uživala i u koregorafijama Pirati i Vulkan u izvođenju devojčica od 8 do 15 godina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Posebno su bile interesantne solo koreografije koje su izvodile dugogodišnje članice ovog studija, državne prvakinje.

delfina3

Snažan utisak na publiku ostavili su i baletski igrači iz Narodnog pozorišta u Beogradu, Tatjana Tatić i Željko Grozdanović koji su i pored brojnih obaveza u pozorištu podržali male zrenjaninske balerine odigravši dve upečatljive koreografije.

balerina

– Koncert je bio divan, rekla je Biljana Polovina, roditelj jedne od balerina. Oduševili su me kostimi, scenski nastup, koreografije, veliki broj dece različitog uzrasta na sceni. Što se tiče samog rada, prezadovoljna sam dosadašnjim uspehom i onim što je moje dete naučilo u studiju. Smatram da je balet veoma dobar za rast i pravilan razvoj dece kao i za ispravljanje deformiteta.

balerina-ognjena

Kvalitet rada ovog baletskog studija u Zrenjaninu potvrđuje i uspeh na internacionalnom plesnom festivalu u Pragu gde su devojčice osvojile prvo mesto.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh