I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Balerine igrale za Dečije odeljenje zrenjaninske bolnice

Zajedničkom akcijom Kulturnog centra Zrenjanina i Baletskog kluba Stage iz Zrenjanina izvedene su tri humanitarne baletske predstave kojima je prikupljena donacija vrednosti 98.000 dinara za pomoć Dečijem odeljenju zrenjaninske bolnice. Od novca prikupljnog ulaznicama za predstave, kupljena su dva aparata i 50  metara materijala za šivenje posteljine za dečije krevete.

Ovim potezom, zrenjaninski Kulturni centar dokazao je da društvenu odgovornost, osim privatnih preduzeća, mogu iskazivati i javne ustanove u gradu.

– Cilj nam je bio da dečica ovde imaju toplije posteljine i da se što lakše leče pomoću aparata koje smo obezbedili. Ovo nije jedina akcija koju smo sproveli, radili smo to i ranije sa drugim partnerima, a s obzirom da nam je osoblje predočilo šta je najpotrebnije za ovu  ustanovu, trudićemo se da u narednom periodu pomoć usmerimo u tom pravcu – rekao je direktor Kulturnog centra Goran Marinković.

Partner – nosilac humanitarne akcije bile su balerine kluba“Stage” koje su zahvaljujući koordinaciji nastavnice baleta, Aleksandre Tot, odvažno prihvatile ulogu u humanoj akciji.

I Taxi Zrenjanin

„Posle prvog izvođenja “Krcka Oraščića”, odlučili smo se da odradimo još tri takve predstave koje su bile humanitarnog karaktera i svakom smo popunili sva mesta u sali. Nakon ove humanitarne akcije koju smo nazvali “Igrom deca deci”, najviše bih čestitala deci koja su kao veliki profesionalci predstave odradili odgovorno i sa velikom ljubavlju – rekla je Totova nakon predaje donacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Gordana Kozlovački, direktorka bolnice kaže da je naročito dirnuta činjenicom da deca darivaju decu, i prepoznavanjem potreba onih koji u ovom momentu imaju neki zdravstveni problem, kao i načina da se taj problem reši. “Ovaj plemenit gest iza sebe ima jedan zarez i nadovezivanje kao što je to bilo i prethodnih godina kada su plemeniti ljudi činili da se problemi brže reše” – rekla je Kozlovački.

Izvođenje „Krcka Oraščića“

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh