I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Bajaga i Đorđe David zatvorili prolećnu sezonu koncerata u centru

Centar Zrenjanina danas je posetio veliki broj sugrađana koji su došli da slušaju najveće hitove Bajage i instruktora i Đorđa Davida. Ove izvođače je pre koncerta, u plavom salonu gradske kuće, primio gradonačelnik Čedomir Janjić.

ba3

– Poslednji put smo bili u Zrenjaninu pre dve-tri godine, nastupali smo u pozorištu. Ovde se osećam kao kod kuće, i Zrenjanincima ćemo sviramti program koji smo nedavno svirali u Americi. Ove godine smo okrenuti koncertima i što je interesantno, više sviramo u inostranstvu nego u Srbiji. Verovatno ćemo iduće godine imati novi album pa ćemo doći da ga ispromovišemo, rekao je Momčilo Bajagić Bajaga u razgovoru sa gradonačelnikom.

On je dodao da mu je najveći kompliment u karijeri činjenica da njegov bend ima publiku istu kakvu ima i „politikin zabavnik“, od 7 do 77. 

Fordomanija

ba2

Đorđe David je u svom stilu rekao da u Srbiji ima dosta nove rok muzike, ali da je mediji „zaobilaze“. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Roka ima u Srbiji, ali ga mediji nekako zaobilaze i mislim da je to velika greška. Dokaz su festivali koji se dešavaju po Srbiji i koji su do te mere uznapredovali da dolaze bendovi iz celog regiona pa čak i sveta, priča muzičar Đorđe David.

ba4

Gradonačelnik Čedomir Janjić rekao je da je današnji koncert poslednji ovog proleća kojim se završavaju koncerti u centru.

– Ovako velikih koncerata neće biti do Dana piva kada ćemo napraviti ozbiljan spektakl za 30. jubilarnu manifestaciju. Potrudićemo se da to budu najbolji Dani piva do sada, kaže Janjić.

ba1

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh