I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Aukcija nakita za pomoć životinjama u Zrenjaninu

Udruženje za brigu o životinjama BETA, pokrenulo je još jednu kreativnu akciju namenjenu pomoći životinjama koje njihovi aktivisti svakodnevno sklanjaju sa ulica.

zivotinje

U ovu akciju su se uključile Zrenjaninke koje se bave ručnom izradom nakita, izdvojivši ogrlice, minđuše i niz unikatnih detalja. U saradnji sa Udruženjem BETA, sve komade nakita stavile su na javnu licitaciju, a koliko će prodaja biti uspešna zavisi od građana.

– Organizovali smo još jednu u nizu aukcija koje su svaki put bile od velike pomoći. Ova, deveta po redu aukcija, organizovana je kako bismo pokrili dugove za hranu i gorivo koje trošimo svakog dana u prevozu životinja. Savko ko ima kućnog ljubimca razumeće kada kažemo da ima jako puno onih „nevidljivih“ troškova pa smo tako pored nabavke hrane često u situaciji da prepravljamo i dograđujemo boksove za pse, da kupujemo gorivo za prevoz životinja koje idu na terapije kod veterinara, priča Gorana Belić iz Udružena za brigu o životinjama BETA.

PerSu marketi

Za potrebe ove akcije, aktivisti Bete napravili su posebnu stranicu na Fejsbuk mreži gde se licitacija i odvija.

PRAVILA AUKCIJE

Početna cena svakog komada je 100 dinara. Nakit se licitira tako što se ostavi novčana ponuda u komentaru ispod slike, veća nego prethodno data od strane nekog drugog.

Kada se 19.06. u 23:59 licitacija završi, nakit pripada onome ko je do tog vremena dao najveću ponudu.

Osoba koja bude dala najbolju ponudu biće kontaktirana radi preuzimanja.

UKLJUČITE SE U AUKCIJU:

https://www.facebook.com/udruzenje.beta.zrenjanin/media_set?set=a.455187431308035.1073742259.100004503452518&type=3

beta-aukcija-nakita

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh