I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Atraktivne zrenjaninke u kampanji za zeleni halo taksi

U nedelju 21. aprila u ranim popodnevnim časovima, zrenjaninski zeleni halo taksi, koji je poslovnim pristupom šarmirao naše sugrađane, organizovao je kolektivno slikanje vozila, a za potrebe foto šutinga vešto iskoristio lepe sugrađanke koje su ovoj akciji unele pravi pečat lepote iz Banata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igor Prvulov, vlasnik i osnivač ovog taksi udruženja za naš portal navodi da je ovo samo uvertira za velike i atraktivne kampanje koje im tek prestoje u toku sezone proleće – leto 2013. On je najavio do sada najveću nagradnu igru sa nagradama koje nikoga neće ostavljati ravnodušnim.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Taxi Zrenjanin

Ono što je posebno vredno svačije pažnje je web kalkulator taksi vožnji, koji će biti jedinstven u Srbiji. Putem ovog online servisa moćićete tačno da izračunate koliko će vas koštati gradska taksi vožnja zelenog halo taksija.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Ovaj servise nastao je kao realna potreba. Stranke su često postavljale pitanja operaterima koliko košta vožnja sa jednog na drugi deo grada. Operateri nikada nisu mogli sa preciznošću da odrede, ali kada naš servis ugleda svetlost dana, sve će biti lako merljivo. Verujemo da ćemo se ovom novinom dodatno pozicionirati kao odgovorno taksi udruženje, dodaje Prvulov za naš portal.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto : Ranko Savčić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh