I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Astrolog I love Zrenjanin o vladavini Marsa do jula 2014.

Planeta Mars ušla je 7.decembra u znak Vage u kom će boraviti do 26.jula 2014. Poslednji put kada je ovako dugo tranzitirao znakom Vage, bilo je u periodu od 27. novembra 1998. do 26. januara 1999. godine kada je prešao u Škorpiju, da bi se 5. maja 1999. opet retrogradno vratio u Vagu i bio tu do 4. jula iste godine.

constellation-libra

Sazvežđe Vage

Kažu da Vaga kao sazvežđe svojim simbolom predstavlja pravdu. Dakle, pravda i njeno zadovoljenje postaće prioritet u narednim mesecima. Takođe, Vaga je i sedmi horoskopski znak koji vlada partnerskim odnosima pa će međuljudski odnosi biti u žiži, bračni sukobi i pravni procesi.

I Taxi Zrenjanin

Od 24. do 27. decembra, Mars će biti u direktnoj opoziciji sa Uranom iz znaka Ovna, napet aspekt koji kod svih nas izaziva potrebu da planemo, eksplodiramo i rušimo stare odnose u demonstraciji svoje volje. Infarkti su česti sa ovakvim aspektima. Nagla potreba za rizikom i eksplozivnim sukobom. Astrolog bi vam rekao – budite mirni.

Mars iz Vage od 31. decembra do 1. januara zauzeće egzaktni kvadrat sa Plutonom u Jarcu, sledi nekontrolisani bes, nagli ispadi „vulkanske“ energije koja može dovesti do povređivanja. Već 9. i 10. januara Mars ulazi u kvadrat i sa Jupiterom iz znaka Raka koji uvek simbolizuje lice koje deli pravdu, a ovako postavljeno dovodi do nemogućnosti realizovanja velikih planova, pada entuzijazma, podrška pravnog sistema, društva i zakona izostaje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Mars 1. marta kreće retrogradnim hodom kroz znak Vage, unazad, da bi od 22. do 26. aprila ponovo ušao u kardinalni kvadrat sa Jupiterom, Uranom i Plutonom. Situacija proživljena sada pred praznike i tokom praznika ponavlja se opet oko Uskrsa.

zemlja-mars

Od 20. maja, Mars kreće napred. Sve će se stabilizovati od 18.jula. Pustite da vas vode intuicija i osećaj. Mnogo puta će vam astrolozi reći da „morate da ćutite i smirite se da bi ste izbegli neprijatnosti“, jer Mars je bog rata koji vas tera da isučete mač kao sveti Georgije kada je ubivao aždahu…

Tako bi možda morao i sada savet biti, da se ne bi u haotičnoj agresivnosti prave stvari izgubile…

Astrolog portala I love Zrenjanin

kontakt i konsultacije 063/171.46.55

Foto : www.space.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh