I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Aplikaciju koji je osmislio Zrenjaninac, skinulo 100.000 ljudi u svetu

O moblinoj aplikaciji za „Iphone“ pod nazivom „Appidemia“ smo već pisali pre zvaničnog lansiranja. Ovu aplikaciju potpisuje firma „Appricot“ čiji je osnivač i vlasnik Zrenjaninac Igor Šalindrija.

appidemia 100.000 users first mounth

Slika sa zvanične fejsbuk stranice

Igor poslednjih nekoliko godina živi i radi u Beogradu na online projektima. Poslednji njegov projekat predstavlja mobilnu aplikaciju koja pomaže pri otkrivanju novih aplikacija, mesec dana po lansiranju na „Apple store“-u doživela je impozantnu cifru od 100.000 korisnika.

Fordomanija

Ovaj uspeh pripisuje se odličnom interfejsu na kom je tim sačinjen od odličnih pojedinaca iz raznih oblasti u njegovoj firmi predano radio više od godinu dana. Sve navedeno dobilo je potvrdu i korisnika, koji su ovu aplikaciju isprobali i za kratko vreme je preporučili svojim prijateljima na društvenim mrežama. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Aplikacija je besplatna i osmišljena po principu društvenih mreža. Obavezno je kreiranje sopstenog profila, a svakom korisniku nudi se mogućnost da vam vaš prijatelj sa ove društvene mreže „zaviri u telefon“ i vidi koje aplikacije koristite, čime dobija inspiraciju da ih i sam preuzme i isproba.

– Ovom aplikacijom pokušali smo da otklonimo po nama jedan od problema, a to je teško otkrivanje novih korisnih mobilnih aplikacija za „Iphone“ koje evidentno postoje i izlaze svakoga dana, ali ih je nemoguće izvojiti jer ih trenutno za ovaj model pametnog telefona ima blizu 800.000.

Po rečima Igora Šalindrije, najveći uspeh u budućnosti očekuje se na tržištu Amerike, gde se procentualno nalazi najviše vlasnika Iphone-a.

Dokaz da ih veliki broj korisnika u prvom mesecu nije zasenio leži u činjenici da ova firma uskoro izbacije novu osveženu verziju u potpunosti prilagođenu novom Ios 7 operativnom sistemu koji je od pre dva dana dostupan korinicima Iphone 4 modela i novijim.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh