I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio bankrot Jugoremedije

Žalba Odbora poverilaca Jugoremedije je odbijena, a Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je rešenje Privrednog suda Zrenjanin, kojim je proglašen bankrot.

Kako navodi dnevni list „Danas“, odluka je stigla u ovdašnji Privredni sud, odakle treba stečajnom upravniku da se naloži oglašavanje procene fabrike u stečaju i dalje postupanje do konačnog oglašavanja prodaje. Kako se može nezvanično čuti, rešenje tek treba da bude dostavljeno Odboru poverilaca.

– Nismo još ništa napismeno dobili premda smo načuli da rešenje nije najpovoljnije. Samo je važno da se nađe kupac – ocenjuje Vladimir Pecikoza, predsednik Odbora poverilaca Jugoremedije Ad u stečaju.

PerSu marketi

Naredni koraci koje nadgleda Privredni sud, a sprovodi stečajni upravnik uz saglasnost Odbora poverilaca jeste oglašavanje za prikupljanje ponuda za procenu vrednosti „Jugoremedije“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Stečajna masa Jugoremedije će se prodavati kao pravno lice, sa licencama i svime što ovoj fabrici pripada. Tek kada se završi procena vrednosti, oglasiće se prodaja – objasnio je nedavno za Danas stečajni upravnik Radovan Savić.

Ostatak teksta pročitajte OVDE

Izvor: danas.rs/M. Pudar

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh