I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio bankrot Jugoremedije

Žalba Odbora poverilaca Jugoremedije je odbijena, a Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je rešenje Privrednog suda Zrenjanin, kojim je proglašen bankrot.

Kako navodi dnevni list „Danas“, odluka je stigla u ovdašnji Privredni sud, odakle treba stečajnom upravniku da se naloži oglašavanje procene fabrike u stečaju i dalje postupanje do konačnog oglašavanja prodaje. Kako se može nezvanično čuti, rešenje tek treba da bude dostavljeno Odboru poverilaca.

– Nismo još ništa napismeno dobili premda smo načuli da rešenje nije najpovoljnije. Samo je važno da se nađe kupac – ocenjuje Vladimir Pecikoza, predsednik Odbora poverilaca Jugoremedije Ad u stečaju.

PerSu marketi

Naredni koraci koje nadgleda Privredni sud, a sprovodi stečajni upravnik uz saglasnost Odbora poverilaca jeste oglašavanje za prikupljanje ponuda za procenu vrednosti „Jugoremedije“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Stečajna masa Jugoremedije će se prodavati kao pravno lice, sa licencama i svime što ovoj fabrici pripada. Tek kada se završi procena vrednosti, oglasiće se prodaja – objasnio je nedavno za Danas stečajni upravnik Radovan Savić.

Ostatak teksta pročitajte OVDE

Izvor: danas.rs/M. Pudar

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh