I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Američki ambasador Majkl Kirbi obišao kompaniju „Gomex“

Ambasador SAD-a u Srbiji, Njegova ekselencija Majkl Kirbi posetio je danas kompaniju „Gomex“ i upoznao se sa ključnim pokazateljima poslovanja. Ambasador je sa direktorom kompanije Goranom Kovačevićem obišao poslovni kompleks i upoznao se sa procesom rada u jednom od najvećih trgovinskih lanaca u Vojvodini.

kirbi
Tokom kraćeg razgovora, Kirbi je razmenio mišljenja o aktuelnoj situaciji na tržištu Srbije i pritom pohvalio poslovnu politiku GOMEX-a, koja za cilj ima ekonomsko osnaživanje sredine u kojoj funkcioniše kroz poslovnu saradnju sa lokalnim dobavljačima i istovremeno ulaganja u lokalnu zajednicu sponzorstvima brojnih kulturnih organizacija i udruženja osoba sa posebnim potrebama. On je istakao da Sjedinjene Američke Države, kroz rad ambasade u Srbiji, podržavaju preduzetnički duh i one kompanije koje ulažu u dobrobit lokalne zajednice, a GOMEX je odličan primer takve kompanije.

SEAF South Balkan Fond je 2007. godine uz pomoć USAID-a, investirao u GOMEX i tako pomogao da ova kompanija sa sedištem u Zrenjaninu postane uspešan trgovinski lanac koji danas broji 120 maloprodajnih objekata.

Današnji susret bio je i prilika da se označi početak rada „SEAF Opportunity Serbia Fund“ čiji će cilj biti finansiranje i podrška malim i srednjim preduzećima u Srbiji i koji će u narednom periodu aktivno raditi na traženju potencijalnih partnera za investiranje.

PerSu marketi

kirbi2

Gospodin Kirbi je iskoristio priliku i da porazgovara sa čelnicima grada Zrenjanina koji su prisustvovali događaju, a na kraju Goran Kovačević uručio je ambasadoru simboličan „Ključ uspeha“ i autobiografiju Mihajla Pupina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh