I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Aktivne subvencije za zapošljavanje i samozapošljavanje

Javni poziv za samozapošljavanje namenjen nezaposlenim licima i javni poziv za novo zapošljavanje namenjen poslodavcima, biće otvoreni do utroška namenjenih sredstava, a najkasnije do 1. oktobra tekuće godine.

Konkursi je za područje Vojvodine raspisao Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

nezaposlenost
Iako su ranijih godina bili aktivni i državni konkursi, u ovom momentu otvoreni su samo navedeni javni pozivi na pokrajinskom nivou.

Subvencija za samozapošljavanje, u jednokratnom iznosu od 160.000 dinara, odobrava se za novoregistrovane delatnosti na teritoriji AP Vojvodine. Prošle godine, 67 lica sa evidencije Filijale Zrenjanin koristilo je subvenciju za samozapošljavanje za pokretanje sopstvenog biznisa, kažu u zrenjaninskoj Filijali za zapošljavanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Subvencija za otvaranje novih radnih mesta u jednokratnom iznosu odobrava se poslodavcima radi zapošljavanja nezaposlenih lica prijavljenih na evidenciji NSZ. Poslodavci mogu da koriste 130.000 dinara po novootvorenom radnom mestu, odnosno 150.000 dinara za zapošljavanje lica starijeg od 50 godina.

U prošloj godini je 35 poslodavaca sa teritorije Srednjobanatskog okruga iskoristilo subvencije po programu novog zapošljavanja za otvaranje 119 novih radnih mesta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh