I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Ajeti: Osvojeni pehari se istopili u požaru

Dan nakon što je zrenjaninskom sportisti Ajredinu Ajetiju u požaru stradala kuća, veliki broj njegovih prijatelja i komšija, uključilo se u raščišćavanje zgarišta i prionulo u akciju obnove instalacija koje su bile uzrok nemilog događaja.

ajeti
– Danas se bolje osećam, svesniji sam situacije koja se desila. Zahvalan sam činjenici da smo baka i ja sačuvali glave i da nismo stradali. Sve ostalo se pokrenulo zahvaljujući prijateljima, poznanicima, komšijama. Veliki broj ljudi je došao da mi pomogne u odnošenju šuta i izgorelih stvari, mnogi su donosili hranu, garderobu, finansijsku pomoć, rekao je danas Ajeti.

Od lokalnih čelnika Ajetija je nakon nesreće pozvao zamenik predsednika Skupštine grada, Ljubomir Stanisavljev, a svesrdnu pomoć ponudila je upravnica Studentskog doma, Tanja Dulović koja mu je obezbedila privremeni smeštaj u Studentskom domu.

Električari su tokom dana vadili stare instalacije i radili pripreme za postavljanje nove koju su već donirali prijatelji ovog Zrenjaninca.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Šteta je stoprocentna, a čini se da je najviše stradalo kupatilo u kom je eksplodirao bojler. Od imovine je ostala jedna stolica, par šerpi, Nagrada grada Zrenjanina.

Zahvalan je svima koji su se javili, pisali tekstove, pomagali, jer kako kaže – sve što je imao nestalo je u par minuta. Istopili su se osvojeni pehari, uništen je jedan broj medalja.

– Uspomene na sportske rezultate sačuvaću kroz fotografije, kaže Ajeti.

Već u utorak čeka ga odlazak na služenje redovnog vojnog roka. Put Sombora krenuće sa saznanjem da ima veliki broj prijatelja i da se dobro dobrim vraća.

pomozimo

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh