I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Ajeti: Osvojeni pehari se istopili u požaru

Dan nakon što je zrenjaninskom sportisti Ajredinu Ajetiju u požaru stradala kuća, veliki broj njegovih prijatelja i komšija, uključilo se u raščišćavanje zgarišta i prionulo u akciju obnove instalacija koje su bile uzrok nemilog događaja.

ajeti
– Danas se bolje osećam, svesniji sam situacije koja se desila. Zahvalan sam činjenici da smo baka i ja sačuvali glave i da nismo stradali. Sve ostalo se pokrenulo zahvaljujući prijateljima, poznanicima, komšijama. Veliki broj ljudi je došao da mi pomogne u odnošenju šuta i izgorelih stvari, mnogi su donosili hranu, garderobu, finansijsku pomoć, rekao je danas Ajeti.

Od lokalnih čelnika Ajetija je nakon nesreće pozvao zamenik predsednika Skupštine grada, Ljubomir Stanisavljev, a svesrdnu pomoć ponudila je upravnica Studentskog doma, Tanja Dulović koja mu je obezbedila privremeni smeštaj u Studentskom domu.

Električari su tokom dana vadili stare instalacije i radili pripreme za postavljanje nove koju su već donirali prijatelji ovog Zrenjaninca.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Šteta je stoprocentna, a čini se da je najviše stradalo kupatilo u kom je eksplodirao bojler. Od imovine je ostala jedna stolica, par šerpi, Nagrada grada Zrenjanina.

Zahvalan je svima koji su se javili, pisali tekstove, pomagali, jer kako kaže – sve što je imao nestalo je u par minuta. Istopili su se osvojeni pehari, uništen je jedan broj medalja.

– Uspomene na sportske rezultate sačuvaću kroz fotografije, kaže Ajeti.

Već u utorak čeka ga odlazak na služenje redovnog vojnog roka. Put Sombora krenuće sa saznanjem da ima veliki broj prijatelja i da se dobro dobrim vraća.

pomozimo

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh