I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Agroživ invest oživeo motel u Žitištu

U četvrtak 13. februara svečano je otvoren renovirani motel u Žitištu. Prisutne goste iz društvenog, kulturnog, sportskog i političkog života opštine Žitište prvo je pozdravio Dejan Stojanović, direktor DOO „Agroživ – Invest“ iz Žitišta.

dejan stojanovic

Stojanović je rekao da u sistemu kompanije „Agroživ“ posluje firma DOO „Agroživ – Invest“ koja je i zakupac ovog ugostiteljskog objekta. „Želeli smo da što pre ovaj objekat dovedemo u funkciju u sačuvamo tradiciju dugu preko 30 godina“. Motel raspolaže sa 72 ležaja, a potpisan je ugovor sa kompanijom NIS koji je vredan 15 miliona dinara.

prenociste-zitiste

PerSu marketi

Predrag Amižić pozdravio je prisutne i zahvalio se radnicima kompanije „Agroživ“ koji su više od 30 dana svakodnevno radili na renoviranju ovog objekta u koji je uloženo preko 2,5 miliona dinara.

– „Odlučili smo se na ovaj potez zato što sredini kao što je Opština Žitište jedan ovakav objekat treba, ne samo iz dnevnih potreba, ne iz imidža, nego zbog brojnih manifestacija i svega onoga sto je potrebno opštini Žitište“ istakao je generalni direktor Kompanije „Agroživ“ Predrag Amižić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Čim vremenski uslovi dozvole pristupiće se uređenju fasade, koja će pored novog osvetljenja dati novi i lepši izgled ovom objektu, a u planu je u proširenje letnje terase.

prenociste-zitiste-motel-sobe

Izvor : Info centar Žitište

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh