I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Adil pevao iz duše pred 2000 posetilaca u kino bašti

U okviru promocije Svetskog kadetskog prvenstva u rvanju koje se održava u Zrenjaninu od 20. do 25. avgusta, osmišljen je i zabavni program. Pored velike nagradne igre, organizatori su pripremili  besplatan koncert popularnog  Adila u Kino bašti za sve koji su pre toga podržali svečanu ceremoniju otvaranja u Kristalnoj dvorani.

Gledaoce je na otvaranju pesmom pozdravio popularni Adil

Gledaoce je na otvaranju pesmom pozdravio popularni Adil

Posetioci su vatrenim navijanjem pomogli našu reprenentaciju da osvoji 2 medalje, a nakon takmičenja svaki posetilac dobio je besplatne karte za koncert.

Iako je početak koncerta najavljen za 23h, kino baštu sinoć su ispunili Zrenjaninci do gotovo poslednjeg mesta već oko 22h. Adil je koncert započeo dirljivim interpretacijama svojih balada „Laku noć“ i „Ne mogu bez tebe ja“ čime je odmah potkupio publiku, a posebno ženski pol.

Fordomanija

adil 03

Nakon par laganih pesama, ovaj popularni pevač „prešao je na stvar“ i nizao najpopularnije hitove narodne muzike čime je atmosfera dostigla potpuno usijanje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

adil 02

Zabava je trajala do kasno u noć, a posle odličnog nastupa Adil je obećao fanovima da će vrlo brzo ponovo doći u Zrenjanin.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh