I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

7 slika prelepog enterijera u novom kafiću „Macchiato“

U Zrenjaninu je otvoren novi kafić, čiji enterijer ne zaostaje za vodećim lokalima u Novom Sadu ili Beogradu. Kompletan enterijer je uradila firma „Forum“ iz Kruševca, koja je dizajnirala, izneđu ostalog, kafić nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Save Miloševića, koji se nalazi u centru Beograda.

rsz_makijato_1

Kafe „Macchiato“ se nalazi u centru Zrenjanina, u ulici Kralja Aleksandra, iznad Foto „As“ – a.

rsz_makijato_2

I Taxi Zrenjanin

Akcenat je na velikom asortimanu kafe. Tu možete da uživate u kafi bogate arome i ukusa. Pravo mesto za sve koji vole pravi espreso.

rsz_makijato_4

Na prostoru od oko 140 kvadrata, zajedno sa galerijom, nalazi se oko 60 mesta za sedenje, a uskoro se očekuje i postavljanje bašte u ulici Kralja Aleksandra.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

rsz_makijato10

„Macchiato“ ima WiFi, tako da možete opušteno surfovati uz Vaše omiljeno piće.

rsz_makijato_6

Enterijer je urađen u skladu sa kratkom željom vlasnika: „Mi želimo da kreirate enterijer koji će ljudi voleti, u kojem će posetioci provoditi prijatne trenutke“. „Macchiato“ je moderan i privlačan prostor, sa puno svetla, uz dominaciju bele boje…

rsz_makijato_7

Prostor je i širok i udoban. Svetle boje čine ovaj prostor veoma zabavnim i opuštajućim.  Jedno je sigurno – svi koji su radili na ovom projektu, vlasnici, arhitekte, dizajneri – stvorili su mesto za sve.

rsz_makijato9

Vidimo se na makijatu u caffe – u „Macchiato“ u ulici Kralja Aleksandra (iznad Foto As – a).

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh