I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

53 nezaposlena lica dobila priliku da steknu radno iskustvo

U multimedijalnoj sali Gradske kuće, danas u 13h potpisani su ugovori o realizaciji programa stručne prakse sa predstavnicima poslodavaca i nezaposlenim licima. Ispred grada Zrenjanina ugovore je potpisao gradonačelnik Ivan Bošnjak.

potpisivanje ugovora strucna praksa11

Na osnovu Javnog konkursa, 53 nezaposlena lica imaće priliku da steknu radno iskustvo kod trideset jednog poslodavca. Izbor poslodavaca je vršen na osnovu odluke Lokalnog saveta za zapošljavanje o kriterijumima za realizaciju programa „Stručna praksa 2013“.

Iznos sredstava za realizaciju ovog programa je 7400000.00 dinara.

PerSu marketi

Po rečima gradonačelnika Ivana Bošnjaka, ovo je najbolji način da mladi ljudi steknu svoje prve poslovne korake i samim tim da se preduzećima koja učestvuju na ovakvim konkursima olakša potraga za kvalifikovanom mladom radnom snagom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Isidora Vukov, diplomirani veterinar, koja je konkurisala za mesto profesora veterinarske struke u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Zrenjaninu, istakla je veliku zahvalnost gradskim čelnicima, koji su zahvaljujući ovom projektu obezbedili mladim ljudima priliku za sticanje neophodnog radnog iskustva, ali i šansu za eventualno zaposlenje u struci i polaganje stručnog ispita.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh