I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

17 citata sa trećeg Webiza koji će vas poslovno pokrenuti

Danas, 29. marta nakon kontinuiranih trodnevnih predavanja u hotelu Vojvodina, na kom je svoje znanje delilo preko 60 predavača iz zemlje i regiona, svečano je zatvorena treća Webiz konferencija o poslovnoj primeni interneta.

webiz zrenjanin konferencija

Zaljučaka sa ovogodišnje konferencije ima mnogo, među kojima se protežu činjenice da posao na internetu nikoga ne ograničava da od određenih usluga ili proizvoda koje prodaje online zarađuje iz bilo kog dela Srbije, a da usluge i robu plasira čitavom svetu ukoliko ima dovoljno znanja koja su se svakako gotovo besplatno delila na ovom edukativno poslovnom skupu.

Webiz konferencija je i ove godine dokazala koliko je značajna za grad Zrenjanin činjenicom da je ugostila preko 500 gostiju iz drugih gradova koji su provodili, kako kažu na tviteru, prijatne trenutke u Zrenjaninu i iznova se oduševljavali odličnoj hrani i niskim cenam. Osim gostiju iz drugih gradova i mladi Zrenjaninci su kroz brojna predavanja dobili upotrebna i primenjiva znanje i dodatnu želju za proaktivnim usavršavanjem kroz neformalno obrazovanje koje se nudi na internetu.

I Taxi Zrenjanin

webiz konferencija 02

Za sve koji su propustili treći Webiz, ali i za one koji su na njemu prisustvovali izdvojili smo 22 citata sa ovogodišnjih predavanja koje su učesnici ove konferencije izvojili na tviteru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh