I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

14. INOCOOP u Zrenjaninu od 29. do 31. avgusta

Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP“ biće održan ove godine u toku manifestacije „Dani piva“, od 29 do 31. avgusta. Sajam organizuju Regionalna privredna komora Zrenjanin, Opšte udruženje preduzetnika i Turistički centar grada Zrenjanina.

Sajam „INOCOOP“ jedna je od dobrih prilika da se na području Srednjobanatskog regiona izvrše kvalitetna prezentacija i promocija proizvoda i usluga i ostvare  kontakti sa većim brojem potencijalnih klijenata u cilju uspostavljanja dalje poslovne saradnje.

inocoop

Jedan od štandova na prošlogodišnjem sajmu

I Taxi Zrenjanin

Cena kvadrata u zatvorenom obrađenom prostoru ove godine iznosi 2.200 dinara, zatvorenom neobrađenom prosoru 1.700, a na otvorenom prostoru 770,00 dinara po kvadratnom metru.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Nadosadašnjih trinaest sajmova učestvovalo je preko 2.050 izlagača iz zemlje i inostranstva, što manifestaciji daje i internacionalni karakter. Pod sloganom inovacija, kooperacija i preduzetništva – u strukturi sajma „INOCOOP“ dominira proizvodna delatnost sa preko 85 odsto, dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Po organizacionoj strukturi učesnici sajma mahom su preduzetnici, mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja, agencije i predstavnici starih zanata“, saopštili su organizatori.

„INOCOOP“ je u prethodnih trinaest godina posetilo preko 25000 ljudi iz Srbije i okolnih zemalja, mnogobrojne  privredne delegacije, državnici, ambasadori i  predstavnici drugih regiona i gradova sa kojima Regionalna privredna komora Zrenjanin, Grad Zrenjanin i  Srednjebanatski region imaju uspešnu saradnju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh