I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

14. INOCOOP u Zrenjaninu od 29. do 31. avgusta

Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP“ biće održan ove godine u toku manifestacije „Dani piva“, od 29 do 31. avgusta. Sajam organizuju Regionalna privredna komora Zrenjanin, Opšte udruženje preduzetnika i Turistički centar grada Zrenjanina.

Sajam „INOCOOP“ jedna je od dobrih prilika da se na području Srednjobanatskog regiona izvrše kvalitetna prezentacija i promocija proizvoda i usluga i ostvare  kontakti sa većim brojem potencijalnih klijenata u cilju uspostavljanja dalje poslovne saradnje.

inocoop

Jedan od štandova na prošlogodišnjem sajmu

PerSu marketi

Cena kvadrata u zatvorenom obrađenom prostoru ove godine iznosi 2.200 dinara, zatvorenom neobrađenom prosoru 1.700, a na otvorenom prostoru 770,00 dinara po kvadratnom metru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Nadosadašnjih trinaest sajmova učestvovalo je preko 2.050 izlagača iz zemlje i inostranstva, što manifestaciji daje i internacionalni karakter. Pod sloganom inovacija, kooperacija i preduzetništva – u strukturi sajma „INOCOOP“ dominira proizvodna delatnost sa preko 85 odsto, dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Po organizacionoj strukturi učesnici sajma mahom su preduzetnici, mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja, agencije i predstavnici starih zanata“, saopštili su organizatori.

„INOCOOP“ je u prethodnih trinaest godina posetilo preko 25000 ljudi iz Srbije i okolnih zemalja, mnogobrojne  privredne delegacije, državnici, ambasadori i  predstavnici drugih regiona i gradova sa kojima Regionalna privredna komora Zrenjanin, Grad Zrenjanin i  Srednjebanatski region imaju uspešnu saradnju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh