I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

1300 pripadnika Vojske Srbije u ponedeljak u Zrenjaninu (VIDEO)

-U Vojnoj paradi koja će 9. maja biti održana u Zrenjaninu u znak obeležavanje Dana Vojske Srije i Dana pobede nad fašizmom, učestvovaće 1300 pripadnika vojske, potvrdio je danas major Bojan Milivojević ispred komande centralne svečanosti.

Pripreme

Na Begeju kod Pivare biće usidreno pet plovnih objekata rečne flotile Vojske Srbije, a u sklopu svečanosti građani će moći da vide prelet avijacije, između 10 do 14 svih tipova vazduhoplova – aviona i helikoptera.

-Ovde, na Trgu slobode biće devet ešalona i ono što je intersantno, ove godine će prvi put biti prisutan i ešalon vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka koji će biti gotovo u istom stroju sa profesionalcima. Imaćemo egzercir garde i artiljerijski plotun u čast datuma koje ćemo obeležiti, istakao je major Milivojev.

PerSu marketi

major-milivojevic

Iza ešalona, na 26 tačaka-punktova, građani će moći da vide savremeno naoružanje i vojnu opremu kojom Vojska Srbije raspolaže. Uvežbavanje za paradu u Zrenjaninu uveliko teče.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

NAJAVA MINISTARSTVA ODBRANE I VOJSKE SRBIJE

Na zvaničnoj fejsbuk stranici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije danas je osvanula i najava centralne svečanosti koja se priprema u Zrenjaninu za 9. maj, tačno u podne.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh