I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

12. „Bazar za pazar“ ove subote u Zrenjaninu

Zrenjaninci će u subotu 16. aprila po dvanaesti put moći da obiđu štandove tradicionalne prodajne izložbe rukotvorina „Bazar za pazar“ koji se održava u okviru Korzo festa.

Štandovi će biti postavljeni ispred zgrade Vodotornja od 14 do 21 čas.

bazar-za-pazar2

Sada već prepoznatljiva manifestacija, koja za cilj ima promociju i osnaživanje kreativnih ljudi iz grada i regiona, ugostiće u subotu više od 40 izlagača.

I Taxi Zrenjanin

– I ove godine će svaki izlagač na jedinstven način predstaviti publici ono što radi, a na štandovima će se naći nakit, torbe, odevni predmeti, magneti, dugmići, prirodna kozmetika, „hvatači snova“ i drugi ukrasni i korisni predmeti za kuću, izrađeni od najrazličitijih materijala. Staklo, koža, drvo i metal samo su neki od materijala koje kreativci koriste tokom izrade predmeta, podsetile su organizatorke Bazara, Tijana Miškov i Sonja Antonić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

bazar-za-pazar1

Prvi Bazar održan je 2011. godine i od tada do danas je postao manifestacija kojoj se jednako raduju i kreativci i posetioci, a od 2015. godine održava se na otvorenom u okviru Korzo festa. Ono što je posebna zanimljivost jeste da su za vreme održavanja Bazara i vremenske prilike uvek odlične, kako je najavljeno i za ovu subotu, zbog čega su oganizatorke pozvale sugrađane da prošetaju do centra i obraduju sebe ili drage ljude malim znakom pažnje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh