I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

U selima počela isključenja neplatiša sa vodovodne mreže

Uporedo sa aprilskim računima za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“, u maju je podeljeno i oko 2700 opomena korisnicima u gradu koji žive u objektima individualnog stanovanja.

Reč je o opomenama pred prestanak pružanja komunalne usluge, odnosno pred isključenje sa vodovodne mreže.

U preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ kažu da je ovo nastavak akcije koja je započeta u aprilu kada je podeljeno više od 4000 opomena. Tada su opomene za isključenje sa mreže podeljene korisnicima u naseljenim mestima, i korisnicima u gradu koji žive u objektima kolektivnog stanovanja.

PerSu marketi

-U skladu sa zakonom svi korisnici koji ne plate dva računa mogu biti isključeni sa vodovodne mreže i na osnovu toga svi korisnici koji ne postupe po dobijenoj opomeni i ne izmire svoja dugovanja, bez posebne opomene biće stavljeni na listu za isključenje sa vodovodne mreže i sa iste isključeni. Na osnovu već poslatih opomena, sačinjene su liste za isključenja sa vodovodne mreže i liste za utuženje, odnosno za predaju na izvršenje, na kojoj se nalaze svi oni korisnici koji nisu postupili po dobijenoj opomeni i nisu izmirili svoje obaveze ili nisu potpisali reprogram o otplati duga na rate. Isključenja korisnika sa mreže su započeta prošle nedelje i prvi krug isključenja je izvršen u Farkaždinu, Tomaševcu, Orlovatu, Ečki, Stajićevu, Belom Blatu, Perlezu, Knićaninu i Čenti i nastaviće se i u ostalim naseljenim mestima. Korisnici u kolektivnim stanovanjima u gradu mogu da očekuju da do kraja meseca budu utuženi jer su predmeti predati izvršiteljima, rekli su nam u preduzeću „Vodovod i kanalizacija“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za potpisivanje reprograma o otplati duga korisnici moraju imati izmirena u celosti dugovanja iz ove godine, a dugovanja za period do 2017. godine mogu otplatiti na određeni broj rata u zavisnosti od visine duga. Sve potrebne informacije korisnici mogu dobiti na šalterima u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh