I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kompanija Gomex podržala Festival Teatar na dar

Udruženje “Vidovdanski kutak” je, uz podršku kompanije Gomex i Grada Novog Sada, sa uspehom organizovalo Festival kratkih pozorišnih formi za decu “Teatar na dar” koji je održan tokom dva dana, 18. i 19. marta u Sportskom centru “Slana bara” u Novom Sadu.

-Podrška ovakvim događajima u skladu je sa dugoročnim planovima naše kompanije, uzimajući u obzir da su nam deca i mladi naraštaji u fokusu, poručili su iz kompanije Gomex.

Teatar na dar: Profesionalne i dečije trupe oduševile prisutne

Na festivalu je učestvovalo dvanaest profesionalnih pozorišnih trupa i četiri dečije dramske sekcije. Mali i veliki ljubitelji pozorišta su se u pauzama predstava družili sa piscima za decu i učestvovali u brojnim radionicama kao što su radionica izradi maski, pravljenja oblika od balona i druge.

Brojnoj publici u SC “Slana bara” predstavili su se: Pozorište iz kofera, Teatrilo, Kreativni pogon, Pozorište iz ranca, studio Svitac, Vragolani, Haos Animatori, Studio Željko Veseljko, Studio Neda, Šareni suncokreti, kao i pisci za decu Dragutin Beg, Tatjana Pupovac i Tandža Narandža.

 

  • Divider

  • Divider
  • ocna ordinacija
Na vrh