i love zrenjanin
Prijatelj meseca - Auto centar Cune
i love zrenjanin
Treći rođendan portala I love Zrenjanin
  • Home
  • Aktuelno
  • Akcijska prodaja električnih bicikala u STR “Kristina” Zrenjanin

Akcijska prodaja električnih bicikala u STR “Kristina” Zrenjanin

Tople prolećne dane, mnogi od nas dočekali su sa oduševljenjem jer će im lepo vreme doneti mogućnost da za prevozno sredstvo prevashodno koriste bicikl umesto automobila, taksija ili pešaćenja. Lepše je što duže biti na svežem vazduhu, a i kud i kamo isplativije od četvorotočkaša koji je što se cene goriva postao skup zalogaj za mnoge,pa čak i one sa dubljim džepom.

capriolo zrenjanin prodaja biciklova 1024x768 Akcijska prodaja električnih bicikala u STR Kristina Zrenjanin

Najčešće kada posle dugih zimskih meseci, bicikl izvadimo iz podruma ili ispod stepeništa haustora, konstatujemo da je jedna ili obe gume izduvane. To je sasvim normalna pojava kada se bicikl odnosno gume ne upotrebljavaju duže vreme. Moguće je i da lanac više nije dobro podmazan, da kočnice ne «hvataju» dovoljno dobro i tako čitav niz nedostataka koji će nam smetati u vožnji. Ako već ne možete sami da rešite te probleme ili ako vam se jednostavno ne prljaju ruke, tu na scenu stupa STR «Kristina»
u Savezničkoj ulici broj 1 u Zrenjaninu.

rezervni delovi za bicikove dodatna oprema servis i prodaja roleri 1024x493 Akcijska prodaja električnih bicikala u STR Kristina Zrenjanin

U pitanju je prodavnica i servis za sve tipove bicikala. Ljudi od struke tu će vam u najkraćem mogućem roku obaviti centriranje točkova, zamenu guma, remont prednje, srednje ili zadnje glave, štelovanje kočnica i čitav niz drugih neophodnih usluga potrebnih za nesmetanu vožnju vašim dvotočkašem. Ukoliko u pitanju nije neki veći kvar na biciklu, usluga će vam biti urađena u roku od nekoliko minuta na licu mesta.

bicklovi zrenjanin prodaja porodicni 1024x768 Akcijska prodaja električnih bicikala u STR Kristina Zrenjanin

STR «Kristina» u svom prodajnom delu ima široku lepezu klasičnih bicikala, dečjih bicikala, sobnih bicikala, tricikala za osobe sa posebnim potrebama te pravog hita kod njih u poslednje vreme električnih bicikala i skutera sa obezbeđenim servisom i rezervnim
delovima.

Električni bicikl jedno je od najjeftinijih prevoznih sredstava na točkovima, jer pre svega ne zahteva posedovanje vozačke dozvole kao ni kacige. Pogon su mu u zavisnosti od verzije, baterije 3 x 12V ili 4 x 12V snage 250 W. Sa jednim punjenjem može se preći od 35 do 40 km, što je jedva 30 para po kilometru. Punjenje baterija vrši se najjednostavnijim priključenjem na gradsku mrežu i traje oko 4 i po sata. Ova vrsta bicikala ne podleže registraciji, što je još jedna olakašavajuća okolnost za kućni budžet.

U STR “Kristina” u toku je akcijska prodaja električnih bicikala firme “B  & T  E-bike” (na slici) po veoma povoljnim cenama. Prodaja je omogućena i na više mesečnih rata bez kamate. Akcija traje do kraja juna meseca.

U ponudi su i mopedi kako sa dvotaktnim tako i sa četvorotaktnim motorima.Za sve vrste bicikala u ponudi je i celokupan spektar rezervnih delova, (kompletni točkovi, pedale, sicevi, kočnice, pakne, sajle, zupčanici, sve vrste osovina) zatim kacige i mnoštvo dodatne opreme.

Prodaja se vrši na više mesečnih rata bez kamate
STR «Kristina» nalazi se u Savezničkoj ulici broj 1
Telefoni su 023 511- 950 i 064 11 88 737

Komentari

komentara

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Globo Tours Zrenjanin
optika gabi zrenjanin
Knižara Stražilovo
Avio karte - Play travel
Kozmetički salon Aldebaran Zrenjanin