I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Pret a porter na Banatski način (VIDEO)

Modna revija „Banatska moda“ održana je u Hotelu „Vojvodina“ kao jedan od završnih delova istoimenog projekta .

Taj projekat u okviru prekogranične saradnje Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i Umetničkog fakulteta Zapadnog univerziteta u Temišvaru i opštine Plandište između ostalog ima za cilj da  poboljša socio – ekonomski razvoj , jačanje ekonomskog položaja malih i srednjih preduzeća iz oblasti tekstilne industrije.

Ovu izuzetno lepu reviju koju između ostalih potpisuju i Danka Joksimović i Anita Milosavljević  iznele su same studentkinje. Devojke su u maniru pravih manekenki prikazale 30 modela čija inspiracija su  folklorno i kulturno nasleđe Banata s obe strane granice.

I Taxi Zrenjanin

Gostima revije obratili su se  dr Vasilije Petrović sa Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin” i Harnton Florea  sa temišvarskog fakulteta. –  Istraživanje kulturne baštine i tradicije korišćeno je za definisanje autentičnih elemenata koji bi mogli da se upotrebe u savremenom modnom dizajnu. Ovi modni detalji biće korišćeni u proizvodnji odeće i drugih modnih detalja čineći ih autentičnim – rečeno je u najavi ove revije. Posetiocima je podeljen upitnik preko kojeg su mogli da prenesu svoje ocene i impresije, a mi vam to isto nudimo kroz video prilog.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh