I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Playboy zečica u spotu zrenjaninskih „Šišarki“

Pitanjem „A da ti pokažem šišarku..?“ koje izgovara starleta Anastasija Buđić počinje novi muzički spot zrenjaninskog benda „Šišarke“. Ovo nije prvi muzički spot u karijeri „Šišarki“, ali je drugačiji od svega što su do sada pripremali za svoju publiku.

1080917_10201724009011742_1678908285_n
Radi se o spotu za novi singl provokativnog naziva „Mrdačica guze“ za koji je angažovano 40 profesionalnih igračica, a u centru svih kadrova je jedna od srpskih Playboy zečica – Anastasija Buđić.

– Lično mislim da smo uradili pravu stvar onog momenta kada smo odlučili da napravimo nešto potpuno drugačije u odnosu na sve ono što smo radili do sada. Što se tiče muzike – zadržali smo naš prepoznatljivi „hard“ zvuk, ali smo ga propratili ambijentom na koji naša publika nije navikla – kaže basista i klavijaturista „Šišarki“, Istok Radovanov.

1082835_10201723994411377_1424432066_n

PerSu marketi

„Iako su scene provokativne, kontrolisali smo situaciju da se ne pređe granica dobrog ukusa“, kaže kroz smeh Istok Radovanov za portal I love Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

STO_2355_resize

Srpskim medijima naročito je zanimljiva činjenica da su momci iz benda „Šišarke“ ostvareni i van muzičke karijere pa su javnost upoznali da je Aleksandar Rakita ekonomista, dok su ostala trojica – Istok i Zoran Radovanov i Ivan Benović – pravnici. I pored odabranih profesija, muzika čini značajan deo njihovog života, te su i za naredni period najavili aktivno druženje sa zrenjaninskom publikom koja će već za nekoliko dana moći da ih  sluša na glavnoj bini na „Danima piva“. 

ŠIŠARKE, „MRDAČICA GUZE“  

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh