I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pokrenuli su mobilnu aplikaciju, potrebna im je naša podrška

Zrenjanin je između ostalih prednosti poznat kao grad košarke gde su svoje karijere započeli mnogi uspešni sportisti. Jedan od osnivača „Couch Coach“ aplikacije, tj. startapa je i Marko Ivančević Zrenjaninac, poreklom iz Srpske Crnje, inspirisan košarkom sa svojim prijateljima koosnivačima pokrenuo aplikaciju koja donosi novi doživljaj u praćenju košarkakških utakmica.

Tim koji stoji iza startapa

VI STE U ULOZI POMOĆNIH TRENERA

„Couch Coach“ aplikacija želi da Vam priušti mogućnost da se oprobate u ulozi trenera, tačnije trenera sa kauča. CouchCoach je delo osnivača Nenada Nikolina i prof. Boška Nikolića.

U pitanju je mobilna aplikacija za Second Screen iskustvo koja ljubiteljima košarke pruža mogućnost da komentarišu utakmice, prate rezultat, predviđaju poteze – stavljajući sebe u ulogu „pomoćnih trenera“ koji se takmiče za poene sa drugim igračima.

I Taxi Zrenjanin

Ukoliko se predviđene odluke i potezi podudaraju sa onim koji su odigrani u toku meča, igrači dobijaju poene, rangirajući se na listi tokom meča.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

VEĆ 1500 preuzimanja

  • Do sada smo zabeležili oko 1.500 preuzimanja naše aplikacije a svako kolo prati oko 700 aktivnih igrača koji se međusobno takmiče – prateći rezultate uz pomoć svog pametnog telefona.

Screenshoot

Aplikacija je dostupna za android platformu, a možete je preuzeti ovde -> „Couch Coach“

– Prijavili smo se za konkurs koji je objavila Telefonica, jedan od najvećih španskih i evropskih telekom operatera i uvršteni smo među 220 startapa (jedini smo iz Srbije i država bivše Jugoslavije) iz 28 država za koje je sada moguće glasati kako bi se pojavili na najvećem skupu pod nazivom 4YFN (Four Years From Now) koji se odvija u okviru Mobile World Congress-a od 27.februara do 1.marta u Barseloni.

Dobili smo potvrdu da će nam u Barseloni biti omogućena prezentacija u Evroligi i ACB ligi.

Ako podrže Zrenjaninci – pobeđujemo!

Tim povodiom hteli bismo da Vas zamolimo sve sugrađane da nas podrže i glasaju za nas na takmičenju *Telefonica Open Future Global Race*. Glasanje je moguće još sutra, to jest do 15.januara. Svaki je glas bitan  pošto pokušavamo da pobedimo špance trojkom u poslednjoj sekundi kao što je to Đorđević svojevremeno uradio u Istanbulu.

Mi smo jedini startap iz Srbije i iz regiona,

Ako nas podrže Zrenjaninci možemo sigurno skupiti dovoljan broj glasova da pobedimo – dodali su momci.

GLASAJTE OVDE !

Više o samoj aplikaciji pročitajte na portalu Netokracija.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh